Contact

Behanggroep.nl
Velveweg 148

7533 XL Enschede
Telefoon nummer:

06 19 87 46 31
E-mail:

info@behanggroep.nl
Openingstijden:

Maandag tot Vrijdag
8 uur tot 18:00

Over behanggroep 2017-11-24T09:28:26+00:00

Over Behanggroep

Behangroep is een bekend door bijna heel Nederland met een specialisatie in wandafwerking in nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Wij werken met hoogwaardig renovlies behang om de uitstraling van echt stucwerk te bereiken voor onze klanten. Wij werken met zowel behangers als schilders.

Onze behangers en schilders

Het team van Behanggroep bestaat uit 6 professionele behangers met een ruime ervaring in het vakkundig aanbrengen van renovlies behang. Het team behangers wordt aangevuld met 6 erkende vakschilders. Door een team te vormen met behangers en schilders kunnen wij onze klanten een complete service aanbieden. Het renovlies behang kan niet alleen vakkundig worden aangebracht, maar kan naar wens ook worden geschilderd of gesausd.

Een aanvullend team

Voor de relatief kleine projecten zetten wij ons vaste team in om de klanten te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat naar wens. Voor grotere projecten, zoals bijvoorbeeld nieuwbouw wandafwerking, schakelen wij een extra team in. Dit aanvullende team bestaat uit vakbekwame professionals die eveneens de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Alle teamleden, zowel van het vaste team als van het aanvullende team, zijn afkomstig uit de regio Enschede

Respectvol werken

Onze behangers en vakschilders werken met een passie voor de branche en zetten zich optimaal in om voor de klanten het beste resultaat te bereiken. U mag niet alleen een professionele en betaalbare service verwachten, maar ook een respectvolle en vriendelijke service. U kunt er zeker van zijn dan onze teamleden met respect omgaan met u en uw eigendommen.

Ieder project een succes

Behanggroep zet zich in om ieder project naar volle klanttevredenheid af te ronden. Wij werken voor particulieren en bedrijven en voeren zowel kleine als grote projecten uit. Heeft u interesse in onze dienstverlening? U kunt altijd eens vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies.